Vores ørelæge

Arne Eike er uddannet som speciallæge i øre-næse-hals-sygdomme ved hospitalerne i Viborg, Holstebro og Århus Universitetshospital, hvor han også har videreuddannet sig i audiologi ( specialuddannelse i høreproblemer ) .
Arne har arbejdet med øre-næse-hals-sygdomme siden 1989 og har undervist over store dele af verden specielt inden for emnerne øresygdomme og høreproblemer.
Siden 1994 har han drevet privatklinik i Skejby og har haft glæden af patienter fra stort set hele verden der har valgt at rejse til Århus for behandling.
En ganske almindelig dag på klinikken kan betyde patienter både fra Århus; New Zealand, Luxembourg og Tyskland , og de behandles alle på deres eget sprog .

Hvis du ønsker høreapparater fra Hørecenter Århus , så laver Arne den undersøgelse og henvisning der skal til for at kunne opnå tilskud fra regionen. Det er en del af vor service .

Hvis du bare ønsker at få enhurtig tid hos en ørelæge , er du velkommen til at ringe på 70828200 for at få en tid.
Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke har overenskomst med sygesikringen for almindelige ørelægekonsultationer, så derfor modtager vi kun selvbetalere, og evt patienter med sundhedsforsikring .