Kunderne siger:

“Behagelig og kompetent rådgivning samt præsentation af optimale muligheder i forhold til høretab”. -Erwin B.

“Har gennem en lang årrække besøgt Århus Hørecenter og mødt den største venlighed og hjælpsomhed. Mit indtryk er, at man her møder den højeste faglige kompetense , så der opnås det bedst mulige resultat for ens hørelse, hvilket betyder alt for en god livskvalitet. Selv efter købet ydes der gratis topservice. Tilmed er egen læge tilknyttet, så man undgår besøg hos ørelæge. Jeg giver stedet min bedste anbefaling”. -Ejvind R.

“Virkelig god og professionel personale, var der med min mor som var meget døv og ikke kunne følge med i en samtale hvis der var flere der talte på samme tid, nu høre hun som en pige på 20år. Stort tak til Kenneth for den gode service”. -Stefan J.

.

“Efter et fejlslagen forsøg hos en konkurrent nogle år tidligere, besøgte jeg Hørecenter Århus i 2016 og fik her en rigtig god vejledning omkring valg af høreapparater. Jeg følte de kiggede 100% på mine behov og ikke på økonomien i det, som jeg havde følt tidligere hos konkurrenten.
Jeg endte ud med et produkt jeg har været 100% tilfreds med lige siden og selv her et par år senere yder Hørecenter Århus rigtig god service, og jeg vil helt sikkert være en returnerende kunde”. -Mogens S.